TELEFON

0751036634

E-MAIL

cabinet@centraldet.ro

PROGRAM

NUMAI CU PROGRAMARE

Chirurgia buco-maxilo-faciala tratează o varietate de probleme, de la afecţiunea unui dinte la cancerul oral.

Aceasta ramura necesita o pregatire suplimentara a medicilor inainte de a deveni specialisti. Datorita naturii muncii lor, chirurgii buco-maxilo-faciali colaboreaza cu o varietate de specialisti din alte domenii, precum: radiologie, chirurgie plastica, ortodontie si neuro-chirurgie.

Tratamentele efectuate de un chirurg BMF sunt diferite depasind aria dentara, incadrandu-se in chirurgia medicala. Tratarea pacientilor care sufera de traume dentare severe precum si afectiuni ale maxilarului, necesita o munca sustinuta din partea chirurgilor. Acestia pot aplica si forme de tratament pentru iregularitati naturale, precum cerul gurii despicat sau buze de iepure.

Pot trata cancerul oral prin inlaturarea chisturilor si tumorilor din cavitatea bucala. Chirurgii se ocupa si de tratarea infectiilor dentare, gingivale si de oricare alta afectiune a cavitatii bucale, incluzand aici si maselele de minte cu tendinta de a erupe in interiorul sau in exteriorul gingiei. Chirurgia dentara include si procedurile de corectare a articulatiilor maxilarului, care uneori cauzeaza o durere sau un zgomot, mai ales in procesul de masticaţie.

LISTA DE PREŢURI

Alte Servicii